Přejít do hlavní nabídky

Astro Inspirace k 11.11. - 13.11.

Astro Inspirace k 11.11. - 13.11.

Blíží se novoluní ve Štíru. Svého vrcholu dosáhne v pondělí 13. listopadu v 10:27.

 Spíše než o vrcholu, bychom mohli mluvit o nejspodnějším dně, kterého se Luna v pondělí dotkne. Je tu krásný listopadový čas a my se noříme hlouběji a hlouběji do svého duševního nitra, čemuž velmi napomáhají energie znamení Štíra, které nám nyní vládnou.

 Čas zpomalování, odpočinku a zahledění se do svého nitra, je tady. Čas, kdy voláme po harmonii a klidu. Máme za sebou silný úplněk v Býku, posun času, Dušičky. To vše se může projevit únavou, která se nyní s přibližujícím se novoluním, bude prohlubovat. Naše těla volají po relaxaci, duše po nastolení rovnováhy: zpomalme tempo.

 Letošní štíří novoluní je obzvlášť silné, neboť ve znamení Štíra stojí navíc planeta Mars. Pomůže nám dostat se do svých hloubek a silou rozsvíceného reflektoru prozkoumat mnohá témata, z nichž některá nejsou příliš oblíbená, ale o to přitažlivější. Otevřít se mohou naše tajné komnaty. Pozornost bude směřována do oblasti témat spojených se sexualitou, nejhlubšími tajemstvími a touhami. Ukazovat se mohou stinné stránky naší povahy a lze pocítit vášeň, která ke Štíru neodmyslitelně patří. Buďme připraveni na nečekaná překvapení, která se mohou dostavit.

 Prožitek klidu a rovnováhy pomůže nastolit planeta Venuše, která se nachází ve svém domácím prostředí znamení Vah. Krásně bude souznít s Merkurem ve Střelci, což vnese klid do našeho často neklidného myšlení a přispěje k uvolnění těla.

 Zároveň toto novoluní bude podpořeno kosmickým napojením skrze planetu Neptun, což je mimořádně příhodné pro vysílání přání a zároveň pro příjem inspirace a nápadů. Stačí se ztišit a naladit se. Potom věci mohou dostat prostor nerušený našimi myšlenkami a začít se dít.

 V sobotu 11. 11. se nabízí krásná energie dvou jedenáctek. Ideální čas pro osobní rituály, jejichž síla nabyde s tímto silným datem. Jednička mimo jiné symbolizuje nové začátky a každé novoluní je takovým novým začátkem, kdy se otevírá kapitola pro následující měsíc.

 Zachumlejte se do teplé deky, zavřete oči a nechte se unášet kouzlem magického podzimu, jehož působení můžete pociťovat právě teď!

 

Článek pro Vás napsala 

Veronika Šinclová 

Komentáře

Buď první kdo přidá komentář.