Přejít do hlavní nabídky

Blíží se novoluní v Blížencích. Nastane v neděli 18. 6. v 6:36 ráno.

Blíží se novoluní v Blížencích. Nastane v neděli 18. 6. v 6:36 ráno.

Poslední úplněk ve Střelci nás mohl doslova vyvést z rovnováhy. V souvislosti s ním se děly zvláštní, neobvyklé až překotné věci. Tyto energie byly náročné a dynamické a nyní doznívají, abychom se mohli ztišit v sobě.

 Přichází čas zklidnění a hledání vnitřní harmonie.

 Zastavme se a pojďme se podívat, co nás čeká a jaká energie s námi bude pracovat v následujících dnech okolo novoluní. Připomenu, že v těchto dnech se ukončuje kapitola předchozího měsíce a začíná něco nového. Čas přímo stvořený pro rekapitulaci předchozího období a napření sil patřičným směrem.

 Ptejte se sami sebe, jak jste vyřešili věci týkající se uplynulé kapitoly. Cítíte se obohaceni zkušenostmi a máte ve věcech jasno? Nyní je velmi dobrá doba klást otázky a přijímat odpovědi. Vesmír pootevírá více silných kanálů, jak si tyto odpovědi přitáhnout tím, že navážete spojení se sebou.

 Však co nahoře, to dole a naopak.

 Blíženecká energie je ryze hravá, zvídavá a podnikavá. Připravme se tedy na to, že hravost a zvídavost budou prokreslovat veškeré dění. Ať už budeme řešit témata svého vnitřního dítěte, která doslova visí ve vzduchu, nebo touhu po splynutí s protějškem, všichni budeme obdařeni schopnostmi, které nám umožní nahlédnout pod pokličku a do hloubky. Tentokrát s jistou lehkostí a hravostí.

 Touha po lásce, hrách, ale i hrátkách nás nenechá v klidu a měli bychom být pozorní!

 Pocítíme touhu po lásce, která rozvibruje každou buňku našeho těla a zesílí naši sexuální energii, která bude vyzařovat do prostoru i v dalších dnech po novoluní. Na místě budou nečekané situace a také naše nečekané reakce. Něco vonícího ve vzduchu nás bude mámit a my budeme vábeni vnitřními silnými touhami a voláním svého srdce po naplnění a po splynutí. Voláním po lásce.

 Vyzařování sexuální energie úzce souvisí s naší vzájemnou přitažlivostí.

 Ale co že se to děje uvnitř nás?

 Zapalte si během víkendu svíčku, zavřete oči a ptejte se sami sebe…

 Můžeme se ptát na běžné věci. Například co mi situace, která se stala mému dítěti, měla ukázat? Obzvlášť tam, kde máme nějaké otazníky a nevyjasněnosti, je třeba se podívat. A nyní bude stačit opravdu málo – dát volný průchod svým otázkám a otevřít se odpovědím, které jsou na dosah. A proč zrovna okolo dětí? Naše děti jsou věrným zrcadlem nás samých a co my nevidíme, nám ony ukážou. A někdy nás doslova zastaví.

 I my dospělí v sobě máme svou část, kterou nazýváme vnitřním dítětem.

 Jde o princip v nás, kde jsme spojeni se svým dětstvím a vším, co k němu patří, a také s prožíváním radosti a lásky ve svém životě. Jak jsme se v dětství cítili přijímáni, milováni, podporováni, ochraňováni a jak jsme byli šťastni. Dokážete si vzpomenout na pocit šťastného dítěte a cítit ho? Je skvělý čas si ho připomenout a naučit se ho žít. Hvězdy jsou nám v tom velmi nakloněny.

 Princip vnitřního dítěte nás propojuje s prožíváním radosti a lásky v životě.

 Mnozí z nás v dětství štěstí neměli a mohou se cítit v dospělosti zraněně, nepochopeně, poníženě atd. a příčinu hledat venku. To vše může plynout opravdu již z dětství a teď si můžeme uvědomit, že v nás nějaká taková uložená emoce, která nás brzdí v prožívání, dřímá, a pomoci ji poléčit. A jak? Už tím, že si uvědomíme, odkud tato emoce plyne. Vzpomeňte si, jak jste se cítili, když jste jako děti byli něčím zraněni a obejměte sami sebe jako malé dítě. Dopřejte si procítit ten pocit lásky a bezpečí, abyste jej nyní mohli prožívat tady a teď. Tyto poklady nosíme v sobě a jejich uvědomění je nyní na dosah.

 Míváme tendenci hledat lásku a pocit bezpečí venku, u jiných lidí, ale často jde o pouhý klam, který pomíjí v čase. To, co hledáme venku, se skrývá uvnitř nás. Záleží na nás, jak tento čas využijeme. Je tady vhodná doba pro léčení starých vnitřních zranění, které přinese úlevu a uvolní prostor pro něco nového, co do vašeho života bude moci přijít.

 Když potkáte někoho, skrze něhož bude prožitek lásky zprostředkován, mějte na paměti, že skutečnou lásku nenajdete v sexuálním spojení. Lásku můžete cítit tak, že je vedle vás někdo, v jehož blízkosti tato alchymická reakce vzniká. Velice jemná a příjemná vibrace lásky, která Vás přivádí do vysoce povzneseného stavu blaha, kde není třeba nic říkat, jen cítit a být. A tento prožitek si uchovat ve svém srdci a být jím obdařen kdykoli.

 

Přeji krásné a hojivé novoluní!

 Veronika Šinclová

www.astroway.cz

Komentáře

Buď první kdo přidá komentář.