Přejít do hlavní nabídky

Jarní Yoni Detox

Jarní Yoni Detox

Možná i ty pociťuješ jaro a spolu s ním se ozývá chuť se očistit a detoxikovat své tělo. Mám pro tebe pár typů, které ti mohou pomoci odlehčit, pročistit, provětrat, vytřídit a uvolnit se do jarní radost a lehkosti. Ono to naše tělo nepromlouvá jen tak a je potřeba naslouchat jeho projevům. Je zkrátka čas na jarní očistu a yoni detox.  

Yoni detox je mé oblíbené spojení, protože není úplně tak veřejně známe, nicméně péči o intimní partie cítím jako stěžejní v této přehlcené době.

Bylinné nástroje pro detox Yoni 

Pokud se rozhodneš pro yoni detox, tak pro tebe mám pár doporučení ohledně bylinných nástrojů. Vždy poslouchej své tělo a vnímej pocity, které se ti na základě detoxikace otevírají. Detox nemusí být úplně příjemný, protože se s tím pojí uvolňování toxinů, které jsou nahromaděné uvnitř tvé dělohy. Detox může spustit lavinu emocí o kterých si už dávno neměla ani ponětí. Byliny pracují na hlubší úrovni a opravdu se spolu s detoxem mohou otevírat různá nedořešená témata. Je to v pořádku, protože na základě detoxu dochází k harmonizaci sebe sama. Tvoje tělo se dokáže lépe vypořádat s nemocemi a tvá imunita začne lépe fungovat. Přirozeně si vytvoříš hranice ( ochranu) který k tobě patogeny a emoce ostatních lidí nepustí. 

Detoxikační kuličky - jsou úžasnou pomůckou, která pomáhá očistit tvé intimní partie. Kulička se skládá z 15 bylinek. Zavádí se stejně jako tampon, akorát jí máš zavedenou 24-72 hodin v pochvě. Kulička na sebe váže nejrůznější toxiny a pomalu působí na sliznice uvnitř pochvy, která se následně po aplikaci sloupne. Zároveň se byliny uvolňují do krevního řečiště, kde působí prakticky na celé tělo včetně lymfatického systému.  Perly patří k top oblíbeným produktům, na které hodně z vás nedá dopustit. 

Bylina napářka - je úžasnou pomůckou pro yoni detox a harmonizaci lůna. Dokáže v tobě navodit nádherný pocit uvnitř  yoni. Bylinky celkově přispívají k detoxikaci a uvolnění lůna. Různé druhy napářek můžeš najít taky u nás v Apatyce pro dělohu.

Jamu Stick - oblíbená kaolinová tyčinka obohacená rozemletými bylinkami, které působí na očistu yoni. Tyčinka podporuje hlubší yoni detox a působí opět skrz sliznici a krevní řečiště. Jamu stisk obnovuje přirozenou obranyschopnost a zlepšuje nepříjemné pocity. 

Kopřivový čaj - svůj yoni detox můžeš podpořit bylinnými čaji. Kopřiva pomáhá čistit krevní řečiště a pomáhá s vyplavováním odpadních látek. Zároveň obohacuje naše tělo o cenné minerály. Kopřiva je úžasná detoxikační bylina.  Výborně se hodí pro jarní pročištění. 

Tinktury - Ženský Epam kapičky jsou také skvělým nástrojem pro podporu detoxikace a harmonizace lůna. Kapičky najdeš v naší Apatyce pro dělohu. 

Co ti může detox přinést ?

Lepší pocit ve  těla a to hlavně v ženské polaritě. Díky detoxu můžeš pocítit příval nové energie, nápadů a chuti do života. Přinese ti přirozenou chuť o sebe pečovat a být napojená na svoje potřeby :) stojí to za to ! Spokojená žena = spokojená rodina 

Ps: Skvělými pomocníky jsou i yoni krystaly, které ti pomohou v harmonizaci intimního prostoru. Nezapomeň, že pružné pánevní dno je moc důležité pro pohodové pocity v ženském těle. 

 S láskou, Monika I’m Woman 

Komentáře

Buď první kdo přidá komentář.