Přejít do hlavní nabídky

Konečník: 13. komnata ženy

Konečník: 13. komnata ženy

Jaký máte vztah ke svému konečníku?  Proč se o konečníku tak málo mluví? Možná je tato oblast historicky velmi zasažená a nepřijatá, možná nám pornografie zkazila zdravý pohled na potěšení, které můžeme ve spojení mnoha jemnými body v této oblasti aktivovat. Anus, konečník či rozeta si zaslouží pozornost, péči, a to hlavně v případě, když není z nějakého důvodu v kondici.

V oblasti konečníku se nachází mnoho důležitých bodů, které ovlivňují šťastný život. Nejdůležitější je pudendální nerv, který je spojený s konečníkem a oblastí pochvy. Pudendální nerv je spojením k našemu prvotnímu potěšení. Propojuje dráhu yoni a anusu. Je spouštěčem alchymistického potěšení ve vašem těle. Konečník je 13. komnatou každé ženy, protože je silným aktivačním místem a spojením se životem. Díky léčení traumatu a bloků, které mohou ležet v oblasti konečníku, dostává náš život novou přidanou hodnotu.

Konečník je branou k plné rozkoši a životnímu prožitku. Je pohonem naší tvořivosti a kreativity. Energeticky je místem plného přijetí života a všech zemských darů.

Ženy se nerady o tomto místě baví, nerady se ho dotýkají, nerady o něj pečují. Konečník přece jen není vidět a nikdo cizí neví, jak se v tomto místě cítíte. Přitom konečník ovlivňuje mnoho projevených aspektů našeho života. Je to místo, kde všechno končí a odchází z našeho těla pryč. Vše co sníme, odchází konečníkem z těla ven. Dalo by se říct, že konečník je stejně důležitý, jako naše zářivá a usměvavá ústa. Zároveň je to místo, kde všechno začíná. Oblast konečníku je portálem a spojením se životem v úplném primitivním slova smyslu.

Zdravý konečník je velmi důležitý pro krásný a přirozený porod.

Věděli jste, že zdravý konečník je velmi důležitý pro hladký porod? Konečník je součástí pánevních svalů, které hrají důležitou roli v aktivitě porodního procesu. Když je konečník poraněný, může ženě znepříjemnit harmonický prožitek porodu a defekty se mohou ještě znásobit. V praxi to znamená, že se poranění konečníku mohou znásobit.

Péče o konečník

O konečník nemusíte pečovat, pokud netrpíte žádnými signály nespokojeností v této oblasti. Pokud máte konečník v pořádku, můžete si užívat přidanou hodnotu potěšení, která s konečníkem a pudendálním nervem úzce souvisí.

Pokud vás trápí trhlinky, hemoroidy, svědění, bolesti, nebo cokoliv jiného v oblasti konečníku, je vhodné o toto místo pečovat a aktivovat plnou pozornost k této oblasti. Přestat ignorovat příznaky a přijmout je, jako signál k posunu. Naučit se ve svém životě pouštět věci bez bolesti a strnulosti. Moc doporučujeme zaměřit se na stravu, pohyb, péči a pozornost ke zraněnému místu. Potřebujete se do svého konečníku zamilovat a brát ho jako svou přednost, která k vám patří.

  • Techniky uvolňování pro každý den – můžete zkusit

Dechové techniky - kterými aktivujete uvolnění v oblasti konečníku. Jednoduše se nadechnete a vydechnete veškeré napětí, které je spojené s konečníkem.

Meditace – skrz meditaci se dostanete do uvolnění celého těla a veškerých bloků, které se můžou díky meditaci uvolnit.

Vizualizace – představte si, že váš konečník je zdravý a vitální. Přestavte si, že díky lásky plnému vztahu s tímto místem cítíte bezpečné spojení.

Doporučujeme

  • Třezalkový olej je součástí Séra Konečník I´m Woman (kategorie intimních olejů). které hojí a pomáhá zvláčnit oblast konečníku. Tato bylina podporuje regeneraci a patří k základní péči o poraněný konečník. Nanášíme na povrch i dovnitř konečníku.
  • Pohanka – rutil pomáhá ke zpevnění a pružnosti sliznice, vyživuje buňky a podporuje jejich pevnost a stabilitu. Pokud nemáte rádi pohanku, doporučujeme vám doplňky stravy, které rutil obsahují ve zvýšené míře.
  • Sedací koupele z dubové kůry – takové tradiční doporučení, které pomáhá od akutních stavů a bolesti konečníku. Velmi účinná je v léčbě hemoroidů.
  • Krystaloterapie – na našem e-shopu nabízíme speciální tvar k práci s konečníkem. Hůlka s názvem hůlka Mystery slouží k masáži a aktivaci konečníku. Tato práce je velmi jemná a podporuje celkovou revitalizaci konečníku. Krystal působí sám o sobě svou vlastní inteligencí a schopností.
  • Kagelovy cviky – tyto jednoduché cviky pánevního dna celkově aktivují oblast konečníku a pomohou vám lépe vnímat a cítit tuto důležitou oblast. Pomohou vám posílit všechny jemné svaly, které jsou s konečníkem propojené. Přirozeně dochází k jemné masáži a posílení.
  • Spojení se zemí – udělejte si inventuru ve vztahu k zemi a k vlastní rodině. Cítíte se v bezpečí? Milujete svou rodinu, i když není dokonalá? Spojení s kořeny, pokrevní linií a rodinou je velmi důležité pro zdraví konečníku. Leží zde fyzické, emocionální i primární spojení, které je spojené s celou pánevní oblastí.

Součástí naplněné intimity je i zdravý konečník. Pečujte o místo, o které jste se možná nikdy nestarala a ono rozkvete do květů blaženosti.

S láskou Monika Nováková

 

 

Komentáře

Buď první kdo přidá komentář.